torsdag 11 december 2014

Ljusfest - nu är vi här!!
 Eken är sprängfylld av ljuslyktor i mörkret, eldkasarna brinner värmande och barnen sjunger på svenska och engelska!  En ful ankunge blir till Svan och en äkta ballerina visade upp sig. En önskefest för liten som stor. Magiskt. Tack alla barn och tack ALLA som kom och besökte ljusfesten och gjorde den så trevlig och minnesvärd!


3 kommentarer:

 1. Vi vill också tacka alla FANTASTISKA barn på Svanen, och speciellt barnen på Fenix som vi jobbar tillsammans med varje dag. Ni gör oss SÅ stolta - varenda en - och vi är superglada att så många av er kunde komma i kväll tack vare era engagerade föräldrar!!
  Varma kramar Sandra, Madicken och Tessan

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka mig att det finns många skolor som varje år upplever att de har en skyldighet att göra " något" för Lucia , Xmas etc. För att göra en ljusfest är något annat . För att göra det på en så hög ambitionsnivå , energi och engagemang är helt enkelt häpnadsväckande . Men detta handlar inte om att helt enkelt göra något för att imponera på föräldrarna . Jag tror , ( eftersom jag ser det varje dag ) , att detta är något som kommer inifrån personalen . Och var kommer det ifrån? Tja , förmodligen för många att nämna . Dock ser jag att det finns struktur på plats för att göra det möjligt för personalen att växa , så att de kan inspirera våra barn och att inspireras av våra barn . Engagerad personal , engagerade barn och engagerade föräldrar . Det är en magisk cirkel och jag vet att det händer inte av sig självt . Jag skulle vilja tacka all personal för ditt hårda arbete och engagemang . Jag tror inte att våra barn vet precis hur lyckligt lottade de är att ha Svanen förskola . Tack alla för ett underbart år och har en fantastisk semester .

  SvaraRadera
 3. ni är ju bara bäst allihop!! Barn, personal och föräldrar. Hade så gärna varit med och delat den fina kvällen med er.

  SvaraRadera